Specialist Ndriçimi
Full time
Publishing Date:
05/01/2019

Specialist Ndriçimi

Job description: 

Mendon se ke njohuri mbi arkitekturën apo fushën elektrike?

Misioni jonë është shumë i thjeshtë, të ofrojmë zgjidhje profesionale ndriçimi.

Bashkohu me ne!

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i projekteve duke dhënë zgjidhje profesionale të ndriçimit;
 • Kontakti me menaxherët përkatës për ofrimin e produkteve të ndriçimit;
 • Menaxhimi i një portofoli ekzistues klientësh;
 • Mbajtja e kontakteve me persona me influencë si Inxhinierë Elektrikë, Arkitektë, apo Menaxherë Firmash Ndërtimi;
 • Menaxhimi i procesit të shitjes në tërësi;
 • Arritja e objektivave të vendosura nga menaxhimi.

Edukimi:

 • Të ketë mbaruar studimet universitare. Preferohen degët Administrim Biznesi, Marketing, Ekonomik, Inxhinieri Elektrike, ose Inxhinieri Elektronike.

Kualifikime te tjera:

 • Njohuri të mira të paketës MS Office.
 • Preferohet me njohuri mesatare të gjuhës Angleze

Aftësi të tjera:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi shumë të mira në organizimin, planifikimin dhe koordinimin e punës;

Aplikimi:
Jeni të lutur të dërgoni CV tuaj në adresën: hr@brotechbrands.com deri në datën13 shkurt 2020.

Apply for this Job Position: 

Form Application